Turban “Scarlett”

Turban “Scarlett”

Kolekcija turbana “Scarlett” iz linije turbana brenda Boho Spirit.

2u1 turbani

Turbani koji se sastoje od baze turbana i trake

Ovi 2u1 turbani sastoje se od baze turbana i široke trake. Kreirani su tako da postoji mnogo opcija za kombiniranje trakica i omogućavaju vam stvaranje upravo željenog izgleda.

“Scarlett” turban nudi vam mnogo opcija za stiliziranje. Možete ga nositi samo kao jednobojnu bazu koja ima malo loose fit. A možete ga i obogatiti širokom trakom te ćete tako dobiti predivan set turbana kojeg ćete moći nositi u svim prilikama.

Voluminozan turban

Zašto je bitan volumen kod turbana?

Voluminozni turbani daju veći volumen i puninu u usporedbi s običnim turbanima ili kapicama. To će vam najviše biti bitno kod gubitka kose kada nedostaje onaj volumen ispod turbana koji bi inače kosa stvorila. Najčešće zato što su izrađeni od nekoliko slojeva tkanine. Često imaju moderniji i izražajniji izgled i prate modne trendove. Zbog svoje punine pružaju udobnost i podršku.

Modeli turbana “Scarlett”

Ovaj turban se vrlo lako stilizira. Prvo se namješta baza turbana na glavu koja se može nositi i zasebno. Ali za bogatiji i voluminozniji dojam na bazu je sitnim nevidljivim kopčicama pričvršćena široka traka koja kada se stavi povrh baze daje lijepi volumen turbanu. Također, traku ćete moći nositi i zasebno kada vam kosa počne rasti. “Scarlett” turban je turban koji ćete iznositi, iskoristiti za sve prilike – od dnevnih do elegantnih večernjih kombinacija.

Sa stražnje strane model “Scarlett” ima dovoljno tkanine koja daje prekrasnu punoću zatiljku. Ako pak želite da vam turban bude više uz glavu, višak tkanine jednostavno možete ugurati ispod trake.

  • jednostavno stiliziranje
  • bogat, voluminozni turban
  • univerzalna veličina

Vanjski sastav: 94% poliester, 6% spandex
Unutarnji sastav: bambus viskoza

Tutorial stiliziranja turbana “Scarlett”

Turban “Scarlett” se vrlo lako stilizira, pogledajte u videu.

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)