Novi model turbana “Beatrice”

Novi model turbana “Beatrice”

Turban “Beatrice” je model koji odgovara svima i svakom tipu odijevanja jer može zadovoljiti sportski, sofisticirani, ležerni i elegantni look, ovisno o onome što tražite.

Turban “Beatrice” sastoji se od turbana s pričvršćenom trakom i dvije vrpce koje možete jednostavno lagano zavezati i time dobiti dojam “kose” koja dodiruje vrat. Također, tim načinom vezanja dobiti ćete raskošniji izgled. Istovremeno, isti turban možete pretvoriti i u jednostavniji turban bez visećih traka tako što ćete ih svezati u čvor, a ostatak vrpca jednostavno umetnuti ispod trake turbana.

S “Beatrice” turbanom, samo vaša maštovitost postavlja granice u vezi s oblikovanjem.

Ovaj turban “Beatrice” izrađen je od premium materijala – bambusa-viskoze Caretech®, koja je izuzetno mekana i gotovo svilena na dodir. Osim što je udoban i rastezljiv materijal, bambus je poznat po svojoj prozračnosti i svojstvima za reguliranje temperature, što ga čini savršenim za upotrebu u vezi s pokrivalima za glavu.

Veličina: Univerzalna

Sastav: 95% bambus viskoza, 5% spandex

Upute za održavanje: Ručno pranje u hladnoj vodi, ne koristiti izbjeljivač ili sušilicu, turban sušite ravno položenog, možete ga peglati/pariti na niskoj temperaturi.

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)