Plaćanje i dostava

Plaćanje i dostava

Kupac naručene proizvode preko naših stranica može platiti na sljedeće načine:

 • Kreditnim karticama jednokratno
 • Kreditnim karticama obročno
 • Kriptovalutama
 • KeksPay
 • PayPal
 • Transakcijski izdavanjem ponuda/predračuna
 • Pouzećem

Kupac također može naručiti željene proizvode preko telefona – 092 407 6455, uz plaćanje na sljedeće načine:

 • Transakcijski izdavanjem ponuda/predračuna
 • Pouzećem 

Narudžba se smatra zaprimljenom:

 • U slučaju plaćanja kreditnom karticom, kriptovalutama te putem KeksPaya i Paypala- u trenutku kada www.aryaintimates.com dobije potvrdu predautorizacije kreditne kartice kupca na iznos narudžbe ili potvrdu o uspješnom provođenju transakcije (kriptovalute, KeksPay, Paypal)
 • U slučaju plaćanja transakcijski izdavanjem ponuda/predračuna i pouzećem – u trenutku kada www.aryaintimates.com elektroničkim putem zaprimi narudžbu

U trenutku kada je narudžba zaprimljena, ARYA INTIMO d.o.o. će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod uspješno naručen.

Ukoliko kupac ne dobije obavijest iz prethodnog stavka, sugerira se provjeriti:

 • Je li poruka u Junk/Spam folderu
 • Je li mailbox pun
 • Da li se artikli nalaze u košarici nakon prijave na stranicu www.aryaintimates.com te, ako se ne nalaze, kupac treba ponoviti proces naručivanja

Nakon što je na skladištu proizvod zapakiran, ARYA INTIMO d.o.o. će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca da je kupio proizvod te da je proizvod poslan, ili će to učiniti ovlaštena kurirska služba.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Želite li platiti gotovinom dostavljaču – odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe.

TRANSAKCIJSKI IZDAVANJEM PONUDA/PREDRAČUNA

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskog/transakcijskog plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati predračun. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, ili internet bankarstvom. ARYA INTIMO d.o.o. se obvezuje rezervirati proizvod na skladištu u trajanju od 3 radna dana, ne uključujući subotu. Nakon isteka 3 radna dana od primitka narudžbe, ARYA INTIMO d.o.o. ne jamči za raspoloživost proizvoda.
Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

KREDITNOM KARTICOM

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada ARYA INTIMO d.o.o. dobije potvrdu predautorizacije kartice kupca na iznos narudžbe te kada skladištar prilikom pakiranja robe potvrdi da je naručeni proizvod raspoloživ na skladištu.
Sustav kartične naplate nije integriran na stranicama www.aryaintimates.com, već Vas sustav automatski prebacuje na ovlaštene sigurne stranice CORVUS PAY servisa koji vrši autorizaciju kartičnog plaćanja. Nakon odabira plaćanja “Karticom” i kompletiranja narudžbe, otvorit će se polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima niti nam nisu vidljivi.
Vašu karticu ne teretimo odmah, nego tek prilikom slanja. Na taj način ostavljamo mogućnost zamjene artikla u slučaju nedostupnosti nekog proizvoda.
Odabrane proizvode možete platiti i na rate. Odaberite broj rata, od 2 do 24, troškovi će se obračunati sukladno Vašem odabiru, a Vaša će kartica biti terećena sukcesivno svakog mjeseca, sukladno broju odabranih rata – bez kamata.
Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, odaberite neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, a mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

PAYPAL SERVISOM

Ako se odlučite za korištenje PayPal internetskog servisa za plaćanje, vaša narudžba bit će preusmjerena na internetsku stranicu PayPal.com. Preduvjet za ovaj način plaćanja je da imate valjan PayPal korisnički račun. Za više informacija o ovoj usluzi posjetite stranicu www.paypal.com. Prednost ovog načina plaćanja je zaštita kupaca koju PayPal nudi svojim korisnicima.
Korisnike PayPal servisa vodi se na stranice PayPal-a gdje će na uobičajen način platiti svoju narudžbu. Nakon unosa svih podataka, kliknite na polje i dobit će te potvrdu uspješne narudžbe na vašu mail adresu, ili poruku da podaci nisu dobro upisani pa provjerite podatke i ponovite zadnji korak.
PayPal servis u ovom trenutku ne prihvaća plaćanje u kunama te će iz tog razloga kupovna cijena za PayPal plaćanje biti konvertirana i naplaćena u Eurima. Upozoravamo da kod same naplate kreditne kartice u kunama, od strane PayPal servisa, može doći do značajnijih tečajnih razlika. ARYA INTIMO d.o.o. nije odgovorna, niti snosi mjenjačke troškove koje PayPal naplaćuje svojim korisnicima kod konverzije valuta.

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s kupljenim proizvodom.

DOSTAVA

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske i  naplaćuje se 30 kn + 8 kn ukoliko se plaća prilikom pouzeća, a moguća je i narudžba van granice Hrvatske.
Cijene dostave van granica Hrvatske (EU) su sljedeće:
Švicarska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Španjolska – 15,00 €
Austrija, Belgija, Bugarska, Češka, Slovenija, Njemačka, Poljska – 15,00 €
Rumunjska, Slovačka, Mađarska, Nizozemska, Litva – 17,00 €
Portugal – 18,00 €
Latvija, Italija, Latvija, Estonija – 20,00 €
Francuska, Švedska – 22,00 €
Finska – 28,00 €
Grčka – 30,00 €
Irska – 35,00 €
Dostava je besplatna za sve narudžbe iznosa većeg od 500 kn.

VRIJEME ISPORUKE

Sve zaprimljenje narudžbe obrađujemo u roku od 24-48 h.
Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je dostavna služba oslobođena bilo kakve naknadne odgovornosti.
Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u skladište.
Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.
Na otoke koje pokriva dostavna služba, proizvod će bit isporučen prema posebnom rasporedu – o čemu ćete biti obaviješteni, a na sve ostale otoke koje ne pokriva naša dostavna služba proizvode šaljemo putem HP-a.