Ovo je najbolji grudnjak nakon rekonstrukcije dojke

Ovo je najbolji grudnjak nakon rekonstrukcije dojke

Najbolji grudnjak nakon rekonstrukcije je svakako PETIT T-SHIRT BRA brenda ABC Breast Care, a možete ga dobiti i na doznaku HZZO-a!

PETIT T-SHIRT BRA

Ženstveni dizajn i podstavljene bešavne košarice

Podstavljene, glatke, bešavne košarice koje poboljšavaju siluetu i osiguravaju vam simetriju nešto je što ćete možda trebati nakon rekonstrukcije dojke. Čipkasti detalji na naramenicama i na sredini grudnjaka daju mu dozu ženstvenosti i dašak stila.

Udoban i ugodan bez žica. Najprikladniji za manje košarice, do C veličine košarice.

Boje: crna, bijela i boja kože

Veličine: 75-95 A-C

Materijal: 90% poliamid, 10% spandex

Dostupan na doznaku HZZO-a!

No odmah nakon operacije rekonstrukcije dojke neophodan grudnjak je KOMPRESIJSKI GRUDNJAK. Takav grudnjak će vam preporučiti i kirurg jer je vrlo bitan grudnjak nakon svake operacije dojki – mastektomije, lumpektomije, augmentacije dojki. Odabir pravog modela kompresijskog postoperativnog grudnjaka će konkretno pomoći zacjeljivanju rana.

Koža dojke i okolnih dijelova nakon operacije je vrlo osjetljiva, osobito nakon mastektomije. Poželjna je meka odjeća bez šavova koji bi mogli iritirati rane. Upravo zbog toga se preporuča medicinski kompresijski grudnjak umjesto sportskog grudnjaka. U isto vrijeme, koža i mišići trebaju odgovarajuću, ali različitu potporu. Kompresija i potpora trebaju biti različite u prednjim područjima oko grudi i na leđima.

Zato smo u našu ponudu stavili ORIONE kompresijske grudnjake. 3 modela cjenovno prihvatljiva svima, a kvalitetom nimalo ne zaostaju za skupljim modelima drugih marki.

Model 9652

Ovaj postoperativni kompresijski grudnjak Orione ima bešavnu konstrukciju, što znači da nema šavova na stranama, košaricama ili ispod grudi za dodatnu udobnost i ima praktičan podstavljen prednji otvor s patentnim zatvaračem.

Široke i elastične naramenice koje jamče ispravnu potporu olakšavajući vrat i leđa.

Integrirane zone potpore i kompresije pomažu u smanjenju rizika od edema i postoperativnih komplikacija, podupirući grudi i područja ožiljaka, bez iritacije osjetljivog tkiva.

Može se koristiti s kompresijskom trakom.

Veličine: S – XXL

Boja: Bijela

Model 9651

4-smjerna rastezljiva tkanina.

Visoke stranice za savršeno zadržavanje.

Traka ispod prsa s različitom elastičnošću.

Prednje zatvaranje s kukicama.

Može se koristiti s kompresijskom trakom.

Integrirane zone potpore i kompresije dizajnirane u grudnjacima pomažu u smanjenju rizika od edema i postoperativnih komplikacija, podupirući grudi i područja ožiljaka, bez iritacije osjetljivog tkiva.

Svaki Orione grudnjak je dizajniran da posebno odgovara različitim indikacijama; pružaju veliku udobnost nudeći rezultat boljeg izgleda.

Veličine: S – XXL

Boja: Bijela/crna

Model 9650

Široke i elastične naramenice jamče ispravnu potporu olakšavajući vrat i leđa.

Integrirane zone potpore i kompresije dizajnirane u grudnjacima pomažu u smanjenju rizika od edema i postoperativnih komplikacija, podupirući grudi i područja ožiljaka, bez iritacije osjetljivog tkiva.

Svaki Orione grudnjak je dizajniran da posebno odgovara različitim indikacijama; pružaju veliku udobnost nudeći rezultat boljeg izgleda.

4-smjerna rastezljiva hipoalergena tkanina omogućuje da se grudnjak prilagodi konturi tijela tijekom cijelog razdoblja oporavka.

100% bešavni dizajn za maksimalnu prijaznost koži i sprječavanje tragova pritiska, kao i iritacije kože i ožiljka.

Veličine: S – XXL

Boja: Bijela

Još jedan grudnjak koji će vam biti super praktičan i udoban nakon operacije dojki i rekonstrukcije dojki je pamučni grudnjak na prednje kopčanje. Ovaj model nema kompresiju, ali je vrlo praktičan i udoban te ga preporučujemo kao grudnjak koji ćete nositi nakon postoperativnog oporavka kada više nećete imati potrebu za kompresijskim grudnjakom.

Biti će vam jako dobar grudnjak za svaki dan. Grudnjak za kontrole kod liječnika kada nam je bitno lako skidanje… za neke radiološke kontrole (birajte modele bez metalnih kopčica!)

FRANCES grudnjak na prednje kopčanje

Klasični pamučni postoperativni grudnjak s prednjim kopčanjem sve je što vam treba neposredno nakon operacije i u postoperativnom periodu. Zbog svoje udobnosti, širokih naramenica i visokih leđa postati će vaš omiljeni grudnjak za svaki dan i za slobodno vrijeme. 

Boje: bijela, crna i boja kože

Veličine: XS-XXL, košarice A/B, C/D, E/F

Rezultat rekonstrukcije dojki nije uvijek savršen, a nekad se rekonstruira samo jedna dojka što dovodi do nejednakosti grudi. Kako bi vratili simetriju postoji silikonska ljuskica koja je dostupna i na doznaku HZZO-a. Silikonska ljuskica je lagana tanka forma od silikona, šuplja u sredini koja se umeće u džepić grudnjaka i idealno je rješenje nakon poštedne operacije dojke ili nakon rekonstrukcije dojke – kada se želi vratiti simetrija.

Tanka forma od silikona za vraćanje simetrije grudi


Idealno je rješenje nakon operacije očuvanja dojke, nakon rekonstrukcije dojke – kada se želi vratiti simetrija.

Materijal: 100% silikon
Veličine: 3-10

Podijeli ovu objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)