Amoena ortopedski grudnjaci  

Amoena ortopedski grudnjaci  

Povijest Amoene 

Amoena je njemački proizvođač ortopedskih grudnjaka i proteza dojki, osnovana 1975.godine. Od svog osnutka usredotočena je na podršku ženama diljem svijeta koje su prošle operaciju dojki. Amoena je danas vodeća u postoperativnoj industriji, a vjerojatno niste znali da je i prva tvrtka koja je uvela revolucionarne inovacije kod silikonskih proteza. Prije nego što je osnivač tvrtke Cornelius Rechenberg proizveo prvu silikonsku protezu, one su bile napravljene od plastičnih vrećica punjenih tekućinama poput ulja.  

Izum silikonske proteze 

Cornelius Rechenberg studirao je tehnologije plastike na Sveučilištu u Rosenheimu, Njemačka 1971. Zaposlio se kod Anite, proizvođača ženskog donjeg rublja, dok je bio na sveučilištu i počeo eksperimentirati s novim materijalima za izradu silikonskih proteza kako bi one na dodir bile što prirodnije i što bliže prirodnim dojkama.  U to vrijeme većina proteza bile su plastične vrećice punjene tekućinama poput ulja ili paste. Cornelius je znao da postoji bolji način izrade proteze dojki.  

1984. godine Amoena je predstavila dvoslojni oblik grudi s čvrstim silikonskim ‘prstenom’ na stražnjoj strani kako bi stabilizirao oblik u grudnjaku i novi oblik proteze koji je replicirao anatomiju ženske dojke.  

Amoena danas 

Amoena® je danas globalni lider na tržištu prsne protetike. Visokosofisticirane prsne proteze koje imitiraju prirodno tkivo dojki, a pri tome imaju svojstva koja ih čine udobnima u nošenju. To su termoregulacija zahvaljujući Comfort+™ silikonskom sloju, InTouch™ silikon, najmekši silikon koji imitira prirodno tkivo. Amoena® proteze su do 40% lakše nego standardne silikonske proteze. 

Amoena ortopedski grudnjaci 

Naš asortiman Amoena ortopedskih grudnjaka nakon mastektomije i lumpektomije kombinira klasičnu ženstvenost s najnovijim modnim trendovima. Uz naprednu tehnologiju unutarnjih džepića koji drže protezu dojki na mjestu, osjećati ćete se slobodno i više zaista nema razloga zašto ne biste mogle nositi prekrasno donje rublje i nakon mastektomije. Dizajnirani misleći na vas, na vaše potrebe i želje, Amoenina kolekcija pružit će vam nježnu potporu bez kompromisa u pogledu stila. Istražite naš prekrasni asortiman grudnjaka dostupnih na doznaku HZZO-a. 

Elegancija s naglaskom na udobnosti

Nancy

  • Unutarnji džepići s COOLMAX tkaninom koja osigurava prozračnost i ugodnost na koži, brzo upija znoj i brzo se suši

Ženstveni model s čipkastim detaljem

Isabel

  • Ženstveni model grudnjaka s čipkastim detaljem koji će vam pružiti više od grudnjaka ispod košulja i bluza s dubljim izrezom jer će potpuno prekriti ožiljke i udubljenja.

Podstavljeni grudnjak za potpunu simetriju

Mara

  • Podstavljene, oblikovane košarice osiguravaju simetriju i jednakost
  • Bešavna tkanina ne ostavlja tragove ispod odjeće
  • Džepići za proteze su postavljeni COOLMAX materijalom, koji brzo upija znoj i brzo se suši

Udobni pamuk i prednje kopčanje

Frances

  • Klasični postoperativni grudnjak od pamuka s prednjim kopčanjem – must have nakon operacije dojki
  • Boja: bijela

Amoena ortopedski grudnjaci i silikonske lagane proteze.

Podijeli ovu objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.